e-ergaleio.gr
  Κορυφή » Κατάλογος » ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ & ΣΕΡΒΙΣ Ο Λογαριασμός μου  |  Περιεχόμενα Καλαθιού  |  Ταμείο   
Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Αναλυτική εύρεση
Κατηγορίες
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ-ΠΟΛΥΜΕΤΡΑ-LASER (59)

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΕΡΟΣ (193)

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ (485)

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ (449)

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ (2394)

ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ (521)

ΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (188)

ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ (59)

ΚΗΠΟΣ (696)

ΑΝΤΛΙΕΣ (547)

ΠΛΥΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ (33)

ΗΛΕΚΤΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ (243)

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (53)

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ-ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ (1601)

Ανταλλακτικά ηλεκ/κών εργαλείων (14)

Ανταλλακτικά εργαλείων Κήπου (208)

Ανταλλακτικα γεννητριων (8)

Sales

Προσφορές
Νέα Προϊόντα
Επιλογή
Κατασκευαστές
Νέο Περισσότερα
Αεροσυμπιεστης 100L 3Hp HYUNDAI H100L
Αεροσυμπιεστης 100L 3Hp HYUNDAI H100L
313,00EUR

Οροι Εγγύησης & Σέρβις Εταιρειών Οροι Εγγύησης & Σέρβις Εταιρειών
Το e-ergaleio.gr σας δημοσιεύει τους βασικούς όρους εγγύησης που ισχύουν στις ευρωπαϊκές χώρες, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους καταναλωτές να κατανοήσουν τι ισχύει μετά την αγορά κάποιου ηλεκτρικού εργαλείου.
Τα παρακάτω ισχύουν για όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία και για τους παρακάτω κατασκευαστές:

HITACHI, DEWALT, BLACK&DECKER, BOSCH, KRESS, MAKITA, DREMEL, METABO, DUSS, RUPES, SKIL, FLEX, STAYER.

1.Βασικοί όροι εγγύησης
2.Εγγυήσεις και σέρβις εταιρειών


Βασικοί όροι εγγύησηςΟ κάθε κατασκευαστής έχει το δικαίωμα τροποποίησης των όρων υπέρ του καταναλωτή.

(Τα νομικά δικαιώματα του καταναλωτή δεν περιορίζονται από τους όρους εγγύησης των κατασκευαστών.)

Ο Κατασκευαστής εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του και αναλαμβάνει το κόστος αποκατάστασης της βλάβης σε περίπτωση κατασκευαστικού σφάλματος (η φθορά λόγω χρήσεως δεν είναι κατασκευαστικό σφάλμα) το οποίο θα προκύψει εντός του χρόνου εγγύησης (ο χρόνος εγγύησης είναι 12 μήνες για επαγγελματική χρήση και 24 μήνες για ερασιτεχνική χρήση).

Οι εγγυήσεις των προϊόντων είναι αυτές των επισήμων αντιπροσωπειών της Ελλάδος και το service αυτών εκτελείτε στα κεντρικά service των εταιρειών ή σε εξουσιοδοτημένα service σε όλη την Ελλάδα. Στην εγγύηση δεν καλύπτονται μεταφορικά έξοδα.

Προϋποθέσεις για την έγκριση της αίτησης εγγυήσεως είναι:

1.Απόδειξη - Ημερομηνία αγοράς

Για να εγκριθεί η αίτηση εγγύησης απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της αυθεντικής απόδειξης / τιμολόγιο αγοράς του πελάτη. Στην απόδειξη αγοράς θα πρέπει να αναγράφετε η πλήρης διεύθυνση του εμπόρου, η ημερομηνία αγοράς και ο τύπος του εργαλείου ή ο αριθμός παραγωγής του.

2.Σωστή χρήση του προϊόντος και τήρηση της οδηγίας χρήσης

Τα προϊόντα των κατασκευαστών μελετήθηκαν και κατασκευάστηκαν για συγκεκριμένη χρήση. Εάν δεν τηρηθούν οι οδηγίες χρήσης ή εάν χρησιμοποιηθούν ακατάλληλα εξαρτήματα δεν ισχύει η εγγύηση. Οι βλάβες οι οποίες προέκυψαν από λανθασμένη χρήση δεν αναγνωρίζονται στην εγγύηση.

3.Συντήρηση και καθαρισμός

Το εργαλείο θα πρέπει να καθαρίζεται και να συντηρείται τακτικά. Εάν το εργαλείο ανοιχτεί από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, παύει να ισχύει η εγγύηση. Η συντήρηση και ο καθαρισμός δεν συμπεριλαμβάνονται στη εγγύηση.

4.Αυθεντικά ανταλλακτικά

Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά και εξαρτήματα. Η χρήση μη αυθεντικών ανταλλακτικών μπορεί να προκαλέσει βλάβη του εργαλείου και να αυξήσει την πιθανότητα ενός εργατικού ατυχήματος για τα οποία καμία ευθύνη δεν μπορεί να φέρει ο κατασκευαστής.

5.Αναλώσιμα ανταλλακτικά

Τα αναλώσιμα ανταλλακτικά δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Αναλώσιμα ανταλλακτικά είναι: κάρβουνα, ρουλεμάν, διακόπτες, καλώδια και τσιμούχες. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους κατασκευαστές και ενημερωθείτε για τους όρους εγγύησης.Εγγυήσεις & σέρβις κατασκευαστών


 • HITACHI
 • DEWALT
 • BLACK&DECKER
 • KRESS
 • METABO
 • BOSCH


  1. ΕΓΓΥΗΣΗ & ΣΕΡΒΙΣ HITACHI

  *3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
  H HITACHI αναλαμβάνει να επισκευάσει το εργαλείο που αγοράσατε εντός 3 χρόνων από την ημερομηνία αγοράς αν αυτό αποδειχθεί ελαττωματικό χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση και εφόσον έχουν τηρηθεί οι βασικοί όροι εγγύησης και δεν έχουν γίνει επισκευές από μη εξουσιοδοτημένα σέρβις. Απόδειξη αγοράς πρέπει να προσκομιστεί. Στην εγγύηση δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς.


  2. ΕΓΓΥΗΣΗ & ΣΕΡΒΙΣ DEWALT

  *30 ΗΜΕΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
  Αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγορά ενός εργαλείου DeWALT, απλά επιστρέψτε το μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς στο σημείο αγοράς για πλήρη αποζημίωση ή αντικατάσταση. Απόδειξη αγοράς πρέπει να προσκομιστεί.

  *1 ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ
  Αν χρειαστείτε συντήρηση ή επισκευή για το εργαλείο DeWALT που αγοράσατε μέσα στους πρώτους 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς, αυτή θα γίνει χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση από τα εξουσιοδοτημένα σέρβις της DeWALT. Απόδειξη αγοράς πρέπει
  να προσκομιστεί. Η εγγύηση περιλαμβάνει και την εργασία.

  *1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
  Αν το εργαλείο DEWALT που αγοράσατε αποδειχθεί ελαττωματικό λόγω υλικών ή κατασκευής μέσα σε 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς, η DEWALT αναλαμβάνει να αντικαταστήσει όλα τα ελαττωματικά μέρη δωρεάν - η εφόσον κριθεί αναγκαίο - να αντικαταστήσει
  το εργαλείο εφόσον:
 • Τηρήθηκαν οι προδιαγραφές χρήσης του εργαλείου
 • Έχουν τηρηθεί οι οδηγίες χρήσης
 • Δεν έχουν γίνει επισκευές από μη εξουσιοδοτημένα σέρβις
 • Υπάρχει απόδειξη αγοράς
  Η DeWALT αναλαμβάνει να παραλάβει και να επιστρέψει σε εσάς, με ACS courier, το εργαλείο DeWALT χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση των εξόδων αποστολής αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το εξουσιοδοτημένο σέρβις.


  3. ΕΓΓΥΗΣΗ & ΣΕΡΒΙΣ BLACK&DECKER

  * 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
  Αν το εργαλείο BLACK&DECKER που αγοράσατε αποδειχθεί ελαττωματικό λόγω υλικών ή κατασκευής μέσα σε 24 μήνες από την ημερομηνία αγοράς, η BLACK&DECKER αναλαμβάνει να αντικαταστήσει όλα τα ελαττωματικά μέρη δωρεάν - η εφόσον κριθεί αναγκαίο - να αντικαταστήσει το εργαλείο εφόσον:
  Τηρήθηκαν οι προδιαγραφές χρήσης του εργαλείου
  Έχουν τηρηθεί οι οδηγίες χρήσης
  Δεν έχουν γίνει επισκευές από μη εξουσιοδοτημένα σέρβις
  Υπάρχει απόδειξη αγοράς

  Η BLACK&DECKER αναλαμβάνει να παραλάβει και να επιστρέψει σε εσάς, με ACS courier, το εργαλείο BLACK&DECKER χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση των εξόδων αποστολής αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το εξουσιοδοτημένο σέρβις.


  4. ΕΓΓΥΗΣΗ & ΣΕΡΒΙΣ KRESS

  *1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
  H KRESS αναλαμβάνει να επισκευάσει το εργαλείο που αγοράσατε εντός 12 μηνών από την ημερομηνία αγοράς αν αυτό αποδειχθεί ελαττωματικό χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση και εφόσον έχουν τηρηθεί οι βασικοί όροι εγγύησης και δεν έχουν γίνει επισκευές από μη εξουσιοδοτημένα σέρβις. Απόδειξη αγοράς πρέπει να προσκομιστεί. Στην εγγύηση δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς.


  5. ΕΓΓΥΗΣΗ & ΣΕΡΒΙΣ METABO

  *1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
  H Metabo αναλαμβάνει να επισκευάσει το εργαλείο που αγοράσατε εντός 12 μηνών από την ημερομηνία αγοράς αν αυτό αποδειχθεί ελαττωματικό χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση και εφόσον έχουν τηρηθεί οι βασικοί όροι εγγύησης και δεν έχουν γίνει επισκευές από μη εξουσιοδοτημένα σέρβις. Απόδειξη αγοράς πρέπει να προσκομιστεί. Στην εγγύηση δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς..

  *3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ XXL
  Η Metabo προσφέρει την εγγύηση XXL με την εγγραφή, εντός τεσσάρων εβδομάδων από την ημερομηνία αγοράς, στην διεύθυνση http://www.metabo.gr/XXL.19824.0.html, η εγγύησή σας ανανεώνεται για άλλα 3 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς.


  6. ΕΓΓΥΗΣΗ & ΣΕΡΒΙΣ BOSCH

  *1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
  H BOSCH αναλαμβάνει να επισκευάσει το εργαλείο που αγοράσατε εντός 36 μηνών από την ημερομηνία αγοράς αν αυτό αποδειχθεί ελαττωματικό χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση και εφόσον έχουν τηρηθεί οι βασικοί όροι εγγύησης και δεν έχουν γίνει επισκευές από μη εξουσιοδοτημένα σέρβις. Απόδειξη αγοράς πρέπει να προσκομιστεί. Στην εγγύηση δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς.
 • Συνέχεια
  Τηλεφωνικό Κέντρο
  211 4054 168
  21 11 846 836
  (από σταθερό & κινητό)

  Καλέστε μας για τηλεφωνικές παραγγελίες

  ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  09:00-18:00

  Πατριαρχείου 12
  Νέο Ηράκλειο, Αθήνα
  14121
  Κόμβος 10 Αττικής Οδού

  Καλάθι αγορών Περισσότερα
  ..είναι άδειο!
  Καλύτερα σε Πωλήσεις
  01.Λουκετο 40mm TOP TOOLS 90U271 (3 κλειδια)
  02.Λουκετο 40mm TOP TOOLS 90U301 (3 κλειδια)
  03.Μαχαιρι αυτοματο 18mm TAJIMA LC 500
  04.Μασκα σκονης-καπνου μιας χρησης TOPEX 82S138
  05.Δισκος κοπης ανοξειδωτου Φ125x1mm TOPEX VERTO 61H405
  Προσφορές Περισσότερα
  Αλυσοπριονο 2.6hp 45cc TOPEX GRAPHITE 58G943 +Μποτακια S1
  Αλυσοπριονο 2.6hp 45cc TOPEX GRAPHITE 58G943 +Μποτακια S1
  260,00EUR
  134,90EUR
  Πληροφορίες
  Τρόποι Αποστολής & Επιστροφών
  Τρόποι πληρωμής
  Όροι χρήσης
  Επικοινωνία

  Δωρεάν αποστολή! - άνω των 59€ - Εντός δικτύου.